Markedene vi betjener

Markedene vi betjener

Markedene Ecolab betjener omfatter et bredt spekter av rengjørings- og desinfeksjonsbehov over hele verden. Selvom avdelingene våre fokuserer på spesifikke produkter og tjenester, jobber alle på tvers av markeder og geografiske grenser for å tilby løsninger og tjenester til våre kunder.

Vi tilbyr et omfattende utvalg av rengjørings- og desinfeksjonsløsninger til våre kunder verden over. Alt fra rengjøring av glasstøy til eliminering av skadedyr og desinfeksjon av produksjonsbord. Rekkevidden av vår forretning er omfattende. Du vil kunne møte Ecolab ved anskaffelse av rengjøringsekspertise hele veien fra Jord til Bord på produksjonsbedrifter til de mest anerkjente merkenavnene i næringsmiddelindustrien. Vi sikrer hygiene i balanse i tillegg til pasientens velvære i helsesektorens fasiliteter og gjestetilfredshet på hoteller gjennom programmet 360° beskyttelse. Om du er involvert i rengjøringsbyrå, kantiner, tekstilutleieindustrien eller kommersielle vaskerier eller andre bedrifter som er avhengig av profesjonelle rengjøringsresultater, er Ecolab firmaet som kan velges for bærekraftige løsninger.

Vennligst velg ditt interesseområde til venstre og følg linken.

Søk etter produkter

Klikk på produktbildet for å søke etter produkter. Alternativt, klikk på Media Senter og så sikkerhetsdatablad. Leter du kun etter sikkerhetsdatablad, anbefales det å klikke på "sikkerhetsdatablad" øverst i skjermbildet og følg instruksjonen.

Back to Top